TRE TIPS

Vi har samlat tre tips för dig som funderar på hur du ska göra för att din insamling ska nå upp till det mål du satt upp.
 
1. Sprid information på Facebook
Först och främst är det viktigt att du samlar in pengar för något som du starkt tror på. Då är chansen stor att personer i din närhet kommer att stödja dig. Insamlinge.se hjälper dig med enkla funktioner för att dela din berättelse med din familj, vänner och kollegor. Att sprida din kampanj på Facebook är den enskilt viktigaste sak du kan göra. Dina vänner kommer sannolikt vara dem som är mest villiga att ge bidrag och att dela din sida med andra.
 
Dela med dig:

  • Dela din sida via Facebook. Kom ihåg att lägga in ett personligt meddelande när du delar sidan som förklarar varför denna insamling betyder så mycket för dig.

  • Be dina vänner och familj att ”gilla” och dela din sida på Facebook!

  • När du kommunicerat via Facebook är det bra att skicka information om din insamling via epost och de andra sociala nätverk du vanligtvis använder.

 
 
2. Välj bild som skapar intresse
 
Alla skapare av en insamling bör använda kvalitetsfoton och på ett tydligt sätt förklara varför de samlar in pengar. Undvik suddiga bilder utan välj gärna bilder med skärpa.  Det är viktigt att man direkt får en bild av den/dem man vill hjälpa. Bilder som innehåller människor är till exempel bättre att använda än en bild av ett landskap. Tänk igenom bildvalet så att bilden gör att man som besökare blir intresserad och vill läsa mer.
 
3. Beskrivande text och uppdateringar
 
Den text som beskriver din insamling bör, förutom att förklara vem/vad insamlingen går till, också förklara varför denna insamling är viktig för dig. De som besöker din insamling är intresserade, engagerade och nyfikna. Därför är det viktigt att kommunicera med dem som besöker din sida genom uppdateringar och tacka dem som har bidragit till din insamling.

Tack för ert stöd till insamlingen.se

 
Copyright 2014 Insamlingen. All rights reserved