LÄR DIG MER

Insamlingen.se är en crowdfunding tjänst med fokus på välgörande ändamål.
 
Crowdfunding eller gräsrotsfinansiering är ett begrepp som beskriver att många personer bidrar och därigenom gemensamnt finansierar en idé, ett projekt eller en god sak. Att flera personer eller organisationer går ihop och samlar in pengar är ingen ny idé utan sparbössor har ju funnits länge. Det som gjort att det börjar växa fram nya möjligheter är att kostnaden för en överföring blivit mycket lägre så att det går att skänka små belopp utan att allt försvinner i avgifter.
 
Insamlingarna som skapas under insamlingen.se hoppas vi ger glädje till de som ger och tar emot bidragen. Vi tror att en organisation eller person inte sitter på alla bra idéer.  Styrkan ligger istället i att skapa förutsättningar att enkelt förverkliga sina idéer. Därför är det inte vi på insamlingen.se som skapar insamlingsprojekten utan det är du som användare.
 
Vi tror också att vi bör ha en vid syn på vad välgörande ändamål är. Vi kan alla uppskatta även roliga ideér som ger oss energi som kanske inte vanligtvis skulle benämnas som ett välgörande ändamål.  
 
Insamlingen.se – crowdfunding som engagerar!

Tack för ert stöd till insamlingen.se

 
Copyright 2014 Insamlingen. All rights reserved