Ung SWB mot VM i Calgary, Kanada 2017!
Stad:
 
 
Uppnått:0 kr
Mål:10.000 kr
Beskrivning
Den 20-22 juli 2017 är det dags för Young Breeders VM i Calgary, Kanada.
Ung SWB är Sveriges framtida uppfödare - duktiga, kunniga och engagerade unga kvinnor och män som ska bära SWBs fana vidare in i nästa generation. Young Breeders World Championships i Kanada ger ett oslagbart tillfälle att visa att vi är med och för SWB in i framtiden. Det är också ett fantastiskt tillfälle för den svenska uppfödarkåren att visa sitt stöd till nästa generations uppfödare.

Satsningen innebär dock stora kostnader och därför behöver vi ditt stöd. Genom att skänka valfritt belopp så hjälper du Ung SWB en liten bit på väg mot VM i Kanada 2017.


Ung SWB startade sin verksamhet våren 2008 som ett projekt finansierat av HUS (Hästnäringens Ungdomssatsning) drivet av SWB (Swedish Warmblood). Målet är att fånga upp avelsintresserade ungdomar och sprida kunskap om avel och uppfödning bland dessa. Ung SWB vill också hjälpa ungdomar att bygga nätverk med andra avelsintresserade ungdomar samt med mer erfarna uppfödare, domare, unghästutbildare m fl., inom Sverige och också utomlands. Ung SWB har hittills tagit fem medaljer vid tidigare Young Breeders VM, varav en silvermedalj individuellt totalt, ett brons i grooming och ett guld i exteriörbedömning år 2015.

Beskrivning

Nu behöver vi DIN hjälp! Genom att skänka valfritt belopp stödjer du Ung SWBs satsning mot Young Breeders-VM i Kanada i sommar.

 
0
kr
  0
av mål
insamlat
dagar kvar
 
share on facebook Personer har delat
Senaste gåvor
Visa alla
Skicka till :

Josefine Tinglöf

×
 
I have coupon code
 
 
 
 
 
 
Jag vill inte att mitt namn ska visas offentligt
Genom att klicka på nästa godkänner du de Allmänna villkoren och kommer till nästa steg där du kan ge gåvan via ditt Paypalkonto eller ditt betal-/kreditkort.
×
 

Tack för ert stöd till insamlingen.se

 
Copyright 2014 Insamlingen. All rights reserved