Solenergi till avlägsna skolor i Marocko
Stad:
 
 
Uppnått:250 kr
Mål:25.000 kr
Beskrivning
Jag och min sambo kommer under oktober 2017 köra från Stockholm till Atlasbergen i Marocko för att under några veckor delta i välgörenhetsprojektet Light2Learn, där vi kommer hjälpa till att installera solpaneler och solel i 9 avlägsna skolor i Atlasbergen samt utbilda personalen så att de får ut maximal användning av utrustningen.

Skolorna ligger såpass till att bara fordon med 4x4 fyrhjulsdrift anses klara av att leverera utrustningen.

Detta kommer innebära en del kostnader för att säkerställa att bilen klarar resan, såsom bättre däck, ett litet kylskåp, och andra små modifieringar. Till detta kommer bränslekostnader på minst 25000:-, färjekostnader, vi behöver köpa flygbiljetter till sambon så att hon kan vara kvar hemma med mina barn så länge som möjligt medan jag kör ner bilen till Marocko...

Därför hoppas vi att det finns några fler som tycker att detta är ett behjärtansvärt projekt och har lust att hjälpa oss kunna ta oss ner till Marocko.

Allt överskott kommer vi donera direkt till projektet.

Beskrivning

Deltagande i välgörenhetsprojektet Light2Learn i Atlasbergen, Marocko, för att installera solpaneler på 9 skolor i avälgsna områden.

 
250
kr
  0
av mål
insamlat
dagar kvar
 
share on facebook Personer har delat
Senaste gåvor
Visa alla
1
Bernhard Ruge
250 kr  
Skicka till :

Bengt Alverborg

×
 
I have coupon code
 
 
 
 
 
 
Jag vill inte att mitt namn ska visas offentligt
Genom att klicka på nästa godkänner du de Allmänna villkoren och kommer till nästa steg där du kan ge gåvan via ditt Paypalkonto eller ditt betal-/kreditkort.
×
 

Tack för ert stöd till insamlingen.se

 
Copyright 2014 Insamlingen. All rights reserved