Hjälp till terroroffrens familjer
Stad:
 
 
Uppnått:0 kr
Mål:150.000 kr
Beskrivning
Hela Sverige befinner sig i stor sorg. Stockholm är överöst i blommor och tystnad. Detta till följd efter det fruktansvärda attentat som drabbade oss den 7 april 2017.

En kan inte göra allt, men alla kan göra något. En insamling kan ses som en liten tröst efter det inträffade, men tanken är att de ska skänka en tids ekonomiskt andningsutrymme till de anhöriga som efter det inträffade nu befinner sig i ofattbar sorg och saknad. Insamlingen åsyftar den händelse där en lastbil kapades och körde i riktning mot folkmassorna på Drottninggatan i Stockholm den 7/4/2017. Fyra personer omkom och 15st skadades. Fördelningen av denna insamling kommer i första hand rikta sig till de anhöriga för dödsoffrena men 20% kommer även att ges till Karolinska Universitetssjukhuset som vårdade ett flertal av offren och gjorde ett enastående arbete.

Pengrna kommer att betalas ut till mig som ansvarig, Nathalie Eriksson, när kampanjen är över. Insamlingens bidrag kommer löpande att redovisas. Efter avslutad kampanj kommer ca 10% av det insamlade beloppet dras av för avgifter för Paypals betalningsprocess (5%) samt för annonsering av insamlingen (5%). Av återstående 90% kommer 20% ges till Karolinska Universitetssjukhuset. Resterande del (70%) kommer via postväxel överlämnas till de närmast anhöriga för dödsoffrena.

Var med och gör skillnad.

Insamlingsperioden är förhållandevis kort med anledning av att bidragen ska nå ut snabbt till de drabbade.

Beskrivning

Insamlingen riktar sig till att hjälpa de anhöriga vars familjemedlemmar omkom i den fruktansvärda terrorattacken i Stockholm den 7 april 2017.

 
0
kr
  0
av mål
insamlat
dagar kvar
 
share on facebook Personer har delat
Senaste gåvor
Visa alla
Skicka till :

Nathalie Eriksson

×
 
I have coupon code
 
 
 
 
 
 
Jag vill inte att mitt namn ska visas offentligt
Genom att klicka på nästa godkänner du de Allmänna villkoren och kommer till nästa steg där du kan ge gåvan via ditt Paypalkonto eller ditt betal-/kreditkort.
×
 

Tack för ert stöd till insamlingen.se

 
Copyright 2014 Insamlingen. All rights reserved