Hjälp oss rädda katten Alba.
Stad:
 
 
Uppnått:50 kr
Mål:10.000 kr
Beskrivning
Vår katt Alba (Alabama). 8 år gammal. Envis och gosig. Hittades utomhus som kattunge tillsammans med sin syster Alaska. Alba fann de i ett skatbo och systern nedanför.
De kom till oss i januari 2010.
Alba var en blygis tillskillnad från sin syster, men har blivit en myskatt med tiden. Senaste innan hon blev sjuk tog hon över mitt nattygsbord och bestämde att hon skulle sova där på natten.

Förra julen var hon jättesjuk, ingen trodde hon skulle klara sig. Men envis som hon är överlevde hon.

Nu är hon dock sjuk igen. Av andra orsaker. Hon har fått något som heter fettlever. Detta är vanlig att katter som av någon anledning inte äter som de skall, eller alls, under en kort tid.

Första försöket att sätta in en sond misslyckades pga akut blödning. Operationen fick avbrytas. De visste inte om hon skulle vakna upp från narkosen. Men så klart gjorde hon det.
Nu har hon en annan slags sond. Nu väntar vi på att hon skall bli bättre.

Detta kommer däremot ta tid. Hon var svag innan första sondförsöket och blev ännu svagare efter. Innan vi får ta hem henne måste hon och hennes värden stabiliserats.

Jag vill och kommer gör allt jag kan för att hon skall få den vård hon behöver. Därför skriver jag detta.
Det kostar att ha en katt hos veterinären. Ett vårddygn ca: 3000:-, ett blodprov 1000:-. Hon är naturligtvis försäkrad,men och här är det stora MEN:et, de pengarna kommer inte att räcka.
Taket är nått.Procent på summa skall betalas. Jag önskar med hela mitt hjärta att hon skall fortsätta få vård tills hon är stark nog att komma hem.

Har du möjlighet att bidra med en slant till Alba blir vi så glada och tacksamma.

Hälsningar Albas matte Madeleine

Beskrivning

Vår katt Alba är sjuk. Hon ligger på Västradjursjukhuset. Snälla hjälp oss med ett bidrag så hon får all vård hon behöver.

 
50
kr
  0
av mål
insamlat
dagar kvar
 
share on facebook Personer har delat
Senaste gåvor
Visa alla
1
Anonym
50 kr  
Skicka till :

Madeleine Christensen

×
 
I have coupon code
 
 
 
 
 
 
Jag vill inte att mitt namn ska visas offentligt
Genom att klicka på nästa godkänner du de Allmänna villkoren och kommer till nästa steg där du kan ge gåvan via ditt Paypalkonto eller ditt betal-/kreditkort.
×
 

Tack för ert stöd till insamlingen.se

 
Copyright 2014 Insamlingen. All rights reserved