HJÄLP OSS RÄDDA ESTHER
Stad:
 
 
Uppnått:0 kr
Mål:60.000 kr
Beskrivning
Hej!

Detta är Esther. En Amerikansk Bulldog tik på bara 14 månader. År 2016 valde vi att ta oss an henne och redan då var hon väldigt undernärd. Men eftersom Esther är en hund med så mycket levnads glädje och fylld med kärlek och har så mycket kvar att ge ville inte vi ge upp vårat hopp om henne. Vi hämtade hem henne som liten då hon hade en tuff start i sitt liv och sedan dess har hon varit med oss sedan dag ett. Aldrig svikit någon. Glad för det minsta lilla.

Men nu har Esther insjuknat. Hon kan inte stödja på sitt ben längre, Hennes hjärna är fylld utav lek och bus. Men kroppen sätter stopp. Vi ser hur hon dagligen kämpar med allt ifrån att gå ut och kissa.. dricka vatten, äta. Allt har blivit ett tufft motstånd för Esther. Vi gör allt i vår makt för att hon ska överleva.

Hon går på smärtstillande för att inte lida ännu mera. Nu återstår det antingen att operera eller avliva det absolut finaste jag har. Operations kostnaderna täcker inte våran försäkring och vi är redan så pressade med pengar efter alla veterinär besök med henne.

Men nu står vi här och måste vädja om hjälp. Hennes liv hänger på en skör lina i hopp om att få leva ett problem fritt liv. Om Esther opereras så kan det vara en början på hennes nya liv. Att äntligen få leka igen, springa fritt som en hund ska.
Att få leva ett normalt liv utan sitt dagliga hinder.

Därför så vädjar vi om all hjälp vi bara kan få för att hon ska få överleva detta helvete.
evigt tacksam.

Victoria & Esther

Beskrivning

Esther är bara 14 månader gammal och har fått problem med sina bakben.

 
0
kr
  0
av mål
insamlat
dagar kvar
 
share on facebook Personer har delat
Senaste gåvor
Visa alla
Skicka till :

Victoria Clarincé

×
 
I have coupon code
 
 
 
 
 
 
Jag vill inte att mitt namn ska visas offentligt
Genom att klicka på nästa godkänner du de Allmänna villkoren och kommer till nästa steg där du kan ge gåvan via ditt Paypalkonto eller ditt betal-/kreditkort.
×
 

Tack för ert stöd till insamlingen.se

 
Copyright 2014 Insamlingen. All rights reserved