Hjälp oss hjälpa!
Stad:
 
 
Uppnått:500 kr
Mål:15.000 kr
Beskrivning
Västerås stadsmission vill, tillsammans med andra, identifiera sociala utmaningar, söka efter fungerande lösningar och driva verksamhet som leder till människors upprättelse och delaktighet i samhället.

Vi driver verksamhet för människor i hemlöshet, missbruk och kriminalitet, för ungdomar och andra i behov av stöd i utsatta livssituationer och för människor i behov av sysselsättning. Vi driver också verksamheter som ger ekonomiskt överskott, till exempel vår second hand-butik. Vi är hela tiden i förändring, nya verksamheter prövas och gamla omprövas utifrån hur människor och samhällets behov förändras.

Västerås stadsmission är en ideell förening som arbetar för att hjälpa och stödja de mest utsatta människorna i vårt samhälle. Vi behöver ditt stöd. För att bedriva vårt viktiga arbete med att förändra möjligheterna för de mest utsatta är vi beroende av gåvor från privatpersoner, företag, organisationer och församlingar. Givetvis har vi 90-konto och granskas av Svensk Insamlingskontroll. Därför kan ni känna er säkra på att er gåva används på rätt sätt. Vi är också medlemmar i branschorganisationen FRII och följer deras kvalitetskod.Beskrivning

Varje bidrag, litet som stort, är varmt välkommet och ger fler västeråsare möjlighet till en tryggare framtid.

 
500
kr
  0
av mål
insamlat
dagar kvar
 
share on facebook Personer har delat
Senaste gåvor
Visa alla
4
Anonym
200 kr  
3
Doris Näckdal
200 kr  
2
Anonym
50 kr  
1
Anonym
50 kr  
Skicka till :

Caroline Kallenberg

×
 
I have coupon code
 
 
 
 
 
 
Jag vill inte att mitt namn ska visas offentligt
Genom att klicka på nästa godkänner du de Allmänna villkoren och kommer till nästa steg där du kan ge gåvan via ditt Paypalkonto eller ditt betal-/kreditkort.
×
 

Tack för ert stöd till insamlingen.se

 
Copyright 2014 Insamlingen. All rights reserved