Hjälp mig hjälpa mitt barn <3
Stad:
 
 
Uppnått:13.500 kr
Mål:75.000 kr
Beskrivning
Jag är inte en ond människa, mitt problem är att jag inte är rik. Att jag inte har någon familj att be om hjälp ifrån. Jag ska försöka göra en lång historia kort. Min son är snart 12 år, har mestadels bott hos mig genom åren. Hans pappa har aldrig brytt sig om sitt föräldraransvar, när min son för två år sedan inte ville fira sitt kalas hos sin pappa (för att pappan aldrig brytt sig om honom) så blev pappan sur. Antagligen besviken, men som jag sade till honom då: "Har du inte velat vara pappa på tio år kan du inte förvänta dig att din son väljer dig framför mig". Då stämde han mig.

Han ville ha ensam vårdnad. Jag har bevis, svart på vitt att det är han som genom åren motarbetat mig, smutskastat mig inför min son, jävlats rent utav då han velat göra livet surt för mig sedan den dagen jag lämnade honom för tio år sedan. FÖR TIO ÅR SEDAN. Lukas min son och jag har världens finaste kontakt, inget kan förstöra den (hoppas jag). Jag är en god människa (det låter lite skrytsamt, men jag menar det på ett bra sätt), jag gick igenom tvisten med en advokat (trodde jag) som en vän nära familjen rekommenderade. Han var "inte så dyr" och jag med min dåliga ekonomi tackade och tog emot den hjälp jag fick. Det var mitt största misstag, han var inte advokat, inte ens klar jurist tror jag, någon anonym person ringde mig när vår tingsrättsdag närmade sig och sade att han inte ens hade agerat i en vårdnadstvist innan. Jag är godtrogen och naiv, jag vet. Men får man en rekommendation av en vän nära familjen så litar i alla fall jag på den personen. Behöver jag säga att jag förlorade tvisten? Med det underlag och bevis jag hade så skulle jag inte kunna förlora.

Nu två månader efter domen kom så har Lukas pappa dragit in allt det han dyrt och heligt lovade i tingsrätten att han inte skulle göra. Min son rymde ifrån honom redan innan domen och har bara de sista två veckorna rymt fyra gånger. Min son hotade att ta livet av sig när domen kom, socialtjänsten sade att han måste till BUP, men inte ens det kan hans pappa göra för sitt barn och jag utan vårdnad får inte agera utan måste stå bredvid och se på när mitt barn mår så dåligt. Och när han rymde för två dagar sedan igen hotade hans pappa med att dra in allt umgänge för att han anser att det är mitt fel att min son rymmer. Jag vill självklart inte att han rymmer eller sköta det här på fel sätt. Jag hör av mig till hans pappa så fort han rymt, gjort allt jag kan, sökt hjälp hos socialen och familjerätten, mm. Därav att jag behöver pengar till rättegångskostnader då den hjälp jag hade på min hemförsäkring är slut inom en väldigt snart framtid. Så just nu känns det som att David möter Goliat, krasst sagt.

Det kan låta som en stor summa jag ber om, men det är vad en ny advokat som jag pratat med säger att jag måste räkna med att det kostar att först sätta sig in i all historik i domen och sedan all framtida jobb som krävs. Allt eftersom att min försäkring alldeles snart är förbrukad. Snälla hjälp mig hjälpa mitt barn.

Beskrivning

Min sons pappa försöker ta mitt barn ifrån mig, han nöjer sig inte med ensam vårdnad utan nu ska han se till att jag aldrig får träffa min son igen.

 
13500
kr
  0
av mål
insamlat
dagar kvar
 
share on facebook Personer har delat
Senaste gåvor
Visa alla
18
Maria Lindberg
500 kr  
17
Jennie Svensson
200 kr  
16
Anonym
600 kr  
15
Therese Lundell
300 kr  
14
Jimmie Östman
300 kr  
13
Fredrik Sjöstedt
500 kr  
12
E. Tuovinen
300 kr  
11
Kalle Bexa
500 kr  
10
Charlotta Hedqvist
250 kr  
9
Anonym
2.000 kr  
8
Martin Krusell
250 kr  
7
Maria Sander
1.000 kr  
6
Anonym
100 kr  
5
Anna Liborn
400 kr  
4
Monica Nygren
200 kr  
3
Anna Ekström
100 kr  
2
Therese Nilsson
1.000 kr  
1
Anna:s Bokföring AB Anna Ekström
5.000 kr  
Skicka till :

Stina Lukassen

×
 
I have coupon code
 
 
 
 
 
 
Jag vill inte att mitt namn ska visas offentligt
Genom att klicka på nästa godkänner du de Allmänna villkoren och kommer till nästa steg där du kan ge gåvan via ditt Paypalkonto eller ditt betal-/kreditkort.
×
 

Tack för ert stöd till insamlingen.se

 
Copyright 2014 Insamlingen. All rights reserved