Hjälp mig få mitt visum.
Stad:
 
 
Uppnått:0 kr
Mål:60.000 kr
Beskrivning
Hej! Jag har startat denna insamling för att jag får över ett år sedan träffade någon, och denna någon är idag min pojkvän.
Saken är den att han bor i Australien, så jag sparade ihop allt jag hade för att kunna åka och träffa honom, och det var det bästa jag gjort i hela mitt liv. Jag har nu tänkt att söka ett annat visum, för att kunna få jobba och bo där under ett år, men det är väldigt dyrt och jag känner att jag behöver all hjälp jag kan få för att klara detta. Så snälla, hjälp mig få mina drömmar uppfyllda, hjälp mig att må bättre?

Hey! I started this because I met someone over a year ago, and that someone is now my boyfriend.
The thing is that he lives in Australia, so I saved up all I had and i went to meet him, and it was the best I have done in my entire life. I've thought about applying for another visa, so i can be able to work and live there for a year, but it's very expensive and I feel that I need all the help I can get to do this. So please, help me make my dreams come true, help me feel better?

Beskrivning

Jag ska ansöka om ett visum och jag behöver all hjälp jag kan få,så snälla hjälp.

 
0
kr
  0
av mål
insamlat
dagar kvar
 
share on facebook Personer har delat
Senaste gåvor
Visa alla
Skicka till :

Maria Nilsson

×
 
I have coupon code
 
 
 
 
 
 
Jag vill inte att mitt namn ska visas offentligt
Genom att klicka på nästa godkänner du de Allmänna villkoren och kommer till nästa steg där du kan ge gåvan via ditt Paypalkonto eller ditt betal-/kreditkort.
×
 

Tack för ert stöd till insamlingen.se

 
Copyright 2014 Insamlingen. All rights reserved