Hjälp Flyktingar i Phoenix, Arizona USA
Stad:
 
 
Uppnått:0 kr
Mål:3.000 kr
Beskrivning
Personer som hjälpte den amerikanska militären i Irak-kriget riskerade sina och deras familjers liv. P.g.a detta fick familjerna special visum och blev placerade i Phoenix, Arizona. En organisation som hjälper flyktingarna är nu i stort behov av pengar. Iraqi American Society of Peace and Friendship (IASPF) behöver pengar som kan gå direkt till flyktingarna, men även till organisationen själv som hjälper de med engelska lektioner, sy- och hemkunskaps lektioner men även konstlektioner till ungdomarna och tonåringarna. Utan pengar kan organisationen behöva stänga ner och då har flyktingarna ingen hjälp alls. Desto snabbare dessa människors liv blir stabila så blir de snabbare integrerade in i det amerikanska samhället.

Beskrivning

Irakiska flyktingar som hjälpt den amerikanska militären i Irak har nu fått ett special visum i USA. Familjerna kämpar nu och kan ej försörja sig.

 
0
kr
  0
av mål
insamlat
dagar kvar
 
share on facebook Personer har delat
Senaste gåvor
Visa alla
Skicka till :

Sermed Walid

×
 
I have coupon code
 
 
 
 
 
 
Jag vill inte att mitt namn ska visas offentligt
Genom att klicka på nästa godkänner du de Allmänna villkoren och kommer till nästa steg där du kan ge gåvan via ditt Paypalkonto eller ditt betal-/kreditkort.
×
 

Tack för ert stöd till insamlingen.se

 
Copyright 2014 Insamlingen. All rights reserved