Hjälp flyktingar i Phoenix, Arizona USA.
Stad:
 
 
Uppnått:0 kr
Mål:3.000 kr
Beskrivning
Ett hundratals irakiska flyktingar som hjälpt den amerikanska militären i Irak-kriget har nu fått visum och blivit placerade i Phoenix, Arizona. En organisation som hjälper de nyanlända är i stor behov av donationer så att de kan hjälpa flyktingarna. Organisationen heter Iraqi American Society of Peace and Friendship (IASPF). De behöver pengar som går direkt till flyktingarna och till organisationen som hjälper dem med engelska lektioner, sy- och hemkunskaps lektioner och konstlektioner till de unga och tonåringar. Om organisationen inte får pengar kan de tvingas stänga och då har flyktingarna ingen hjälp alls. De här människorna riskerade sina liv när de hjälpte amerikanska militären i Irak.

Beskrivning

Irakiska flyktingar som hjälpt den amerikanska militären i Irak har nu fått ett special visum i USA. Familjerna kämpar och kan nu inte försörja sig.

 
0
kr
  0
av mål
insamlat
dagar kvar
 
share on facebook Personer har delat
Senaste gåvor
Visa alla
Skicka till :

Sermed Walid

×
 
I have coupon code
 
 
 
 
 
 
Jag vill inte att mitt namn ska visas offentligt
Genom att klicka på nästa godkänner du de Allmänna villkoren och kommer till nästa steg där du kan ge gåvan via ditt Paypalkonto eller ditt betal-/kreditkort.
×
 

Tack för ert stöd till insamlingen.se

 
Copyright 2014 Insamlingen. All rights reserved