Hjälp en ängel att få ett bättre liv
Stad:
 
 
Uppnått:0 kr
Mål:250.000 kr
Beskrivning
Det här är Yousef, han är född den 8e februari 2012 helt frisk, efter 1,5 månad slutar Yousef att andas och får hjärtstopp, det tog 40 min för läkarna att återuppliva Honom, läkarna visstet inte varför Yousef slutade andas de kan inte bevisa någonting men det är med stor sannolikhet att det handlar om plötsligt spädbarnsdöd. Ett mirakel har skett och änglarna har vakat över våran Yousef och han överlevde men med stora skador, Yousef har fått diagnos cerebral pares (CP) han är jätte spastisk och kan varken gå sitta eller äta själv, han gör allt med hjälp av en annan vuxen, han kommer alltid att vara beroende av någon annan. Under 4 år har Yousef varit med mycket, han har opererats 6 gånger, och fått botox injektion för att han ska bli mindre spastisk. Vi försöker göra vårt bästa för att hjälpa yousef i sitt vardagliga liv vi önskar att han inte skulle vara beroende av någon annan i framtiden och att han kan klara sig på bästa sättet när han blir äldre. För ungefär 3 år sen har vi fått reda på att man kan behandla Yousefs sjukdom med stamceller, detta görs endast i kina och i Thailand. För att kunna göra en sådan behandling behöver vi samla ihop 250.000 kr, pengarna kommer att täcka ingreppet samt boende och terapi. Behandlingen kommer att ske i Beik Biotechnology hospital i Shenzhen i Kina. Hjälp oss att samla så mycket det går! en enda krona kan göra skillnad! Stort tack för att ni förstår och för all hjälp vi kan få. Tveka inte att fråga om ni behöver veta nångonting, vi kommer att hålla alla uppdaterad om hur mycket vi samlar. Länken till sjukhuset beik biotechnology är www.stemcelltreatmentnow.com

Beskrivning

Hjälp oss att samla så mycket det går! en enda krona kan göra skillnad! Stort tack för att ni förstår och för all hjälp vi kan få.

 
0
kr
  0
av mål
insamlat
dagar kvar
 
share on facebook Personer har delat
Senaste gåvor
Visa alla
Skicka till :

Leila Chaar

×
 
I have coupon code
 
 
 
 
 
 
Jag vill inte att mitt namn ska visas offentligt
Genom att klicka på nästa godkänner du de Allmänna villkoren och kommer till nästa steg där du kan ge gåvan via ditt Paypalkonto eller ditt betal-/kreditkort.
×
 

Tack för ert stöd till insamlingen.se

 
Copyright 2014 Insamlingen. All rights reserved