Hjälp Assar med operation
Stad:
 
 
Uppnått:1.400 kr
Mål:100.000 kr
Beskrivning
Efter otur i lek med min andra hund (hans morfar) så fick Assar en korsbandsskada. Hos veterinären upptäckte de att han även har patellaluxation i båda sin knän, så pass mycket att han behöver operera båda. Första tiden jag hade Assar som valp, så var det på prov och (dum som jag var) så skaffade jag ingen försäkring under den perioden. Hunden måste vart försäkrad sedan innan den var fyra månader, annars så står inte Agria för operation av patellaluxation.

Assar opereras för första gången om fyra dagar, en operation som kommer kosta ca 40 000 kr + kostanader för rehab. När han sen är läkt så är det dags för nästa ben..

Så jag har fått ta ett lån på banken, 100 000 kr, så att de täcker operationerna och rehab. Dock leder detta i sin tur till att jag ska betala runt 3000 kr i månaden i fyra år framåt. Vilket känns tungt. Har fast jobb inom LSS, men det är inte ett yrke som man tjänar några pengar på tyvärr.

Men det finns inget val, självklart ska mitt håriga lilla barn få de operationer som han behöver, oavsett om jag måste gå till banken eller starta och hoppas på att få hjälp via en insamling.
Minsta lilla summa är till hjälp. Varje enskild krona är en krona mindre på lånet och jag är verkligen tacksam för allt jag skulle kunna få in.

Assar måste få springa och busa igen! Det är det som är viktigt. <3

Beskrivning

Min hund skadade korsbandet. Hos veterinären visade det sig att han även hade patellaluxation, som något som försäkringen inte inte täcker.

 
1400
kr
  0
av mål
insamlat
dagar kvar
 
share on facebook Personer har delat
Senaste gåvor
Visa alla
6
Karin Nordblad
300 kr  
5
Anonym
250 kr  
4
Anonym
50 kr  
3
Denise Grönkvist
500 kr  
2
Frida Sandell
100 kr  
1
Marlene Karlén
200 kr  
Skicka till :

Linda Gilbertson

×
 
I have coupon code
 
 
 
 
 
 
Jag vill inte att mitt namn ska visas offentligt
Genom att klicka på nästa godkänner du de Allmänna villkoren och kommer till nästa steg där du kan ge gåvan via ditt Paypalkonto eller ditt betal-/kreditkort.
×
 

Tack för ert stöd till insamlingen.se

 
Copyright 2014 Insamlingen. All rights reserved