Ehlers danlos syndrom
Stad:
 
 
Uppnått:0 kr
Mål:189.000 kr
Beskrivning
Hejsan
Mitt namn är Sofie
Jag var en pigg och sprallig tjej ända tills min sjukdom bröt ut..
Jag blev rullstols buren i samband med min första och enda graviditet.
Jag svimmade och spydde pga mina smärtor. I vissa stunder är smärtorna under
kontroll, men nästa sekund kan det vara tvärt om. Med den sjukdomen jag har så innebär detta att mina leder så som knäskålar hoppar ur led, axlar och bäckenet osv. När det väl har blivit en skada i mina leder, så är det bestående skador. Jag har alltid hemska smärtor jag lever med. Mitt liv har vänts upp o ner sen min graviditet för 4 år sedan. Idag är jag sjukskriven och försöker vara den bästa mamman man kan vara i den här situationen. Allt jag vill är att kunna vara så aktiv jag bara kan. Jag har hittat ett hjälpmedel som är obeskrivlig. Den manicken heter "Genny mobility". Den får man tyvärr bekosta själv, därför väljer jag nu att be om hjälp från allmänheten. En Genny skulle ge mig den friheten jag önskar att jag fortfarande hade. Man kan åka på gräs i sandlådor, på stranden. Inte ens vintern skulle vara ett problem längre...Detta skulle medföra att jag aldrig mer behöver säga till min dotter. " gumman mamma kan inte".....Det gör lika ont i mitt mammahjärta varje gång.
Med en Genny mobility kan man åka runt på med ett stort leende, man slipper känna sig sjuk. Som när jag sitter i rullstol så är det ofta folk tittar på en med sorgsna ögon, och undrar vad som har hänt.
Eftersom jag var precis som vem som helst innan min sjukdom bröt ut....

Mvh Sofie

Beskrivning

En del av mitt kämpande,lidande och drömmar....

 
0
kr
  0
av mål
insamlat
dagar kvar
 
share on facebook Personer har delat
Senaste gåvor
Visa alla
Skicka till :

Sofie Skoog

×
 
I have coupon code
 
 
 
 
 
 
Jag vill inte att mitt namn ska visas offentligt
Genom att klicka på nästa godkänner du de Allmänna villkoren och kommer till nästa steg där du kan ge gåvan via ditt Paypalkonto eller ditt betal-/kreditkort.
×
 

Tack för ert stöd till insamlingen.se

 
Copyright 2014 Insamlingen. All rights reserved