A new Chance - Räddningsverksamhet för hästar
Stad:
 
 
Uppnått:200 kr
Mål:10.000 kr
Beskrivning
A new Chance är en nystartad räddningsverksamhet för hästar och ponnyer i alla storlekar. Hit kommer oftast hästar i bedrövligt skick som varit vanvårdade och misskötta i sina tidigare hem. Men även en och en annan frisk och välvårdad individ hittar in, oftast pga att ägaren inte längre kan ha hästen kvar av en eller annan anledning.

Hästarna får efter ankomst rehabiliteras i sin egen takt och när de är redo att hitta sitt sista hem är de genomgångna av hovslagaren, Massören och de har även gått igenom en veterinär besiktning. Hästens alla papper är i ordning och vaccinationer har kollats över. Tänderna är kollade och åtgärdade vid behov. Är hästen inte inriden eller om hästen har några problem löses det innan de åker till sina sista hem.

Här får hästarna leva ett så naturligt liv de kan i blandad flock i en stor hage på ca 8 hektar. Hästarna har en stor uppströdd ligghall, vatten i värmekar som serverar frostfritt vatten dygnet runt. Hästarna har även alltid tillgång till en stor sjö. De har fri tillgång på bra grovfoder, salt och foderkalk. Kraftfoder ges vid behov. Under sommarhalvåret går hästarna i stora beteshagar med varierande terräng. Vi har både kraftigare och magrare beten.

De nya ägarna kollas upp noga med kreditupplysning och referenser. Hästarna lämnas sedan på prov i 3-6 månader innan ägarbyte sker enbart för att vi ska kunna agera om det blir fel trots alla åtgärder som gjorts.Vi finns strax utanför Söderköping.


Vi har även Swish på nr: 0708-265241
Konto nr: 8480-6. 934 593 975-6
Märk ditt meddelande med A new Chance.


För mer information om oss besök vår Facebooksida @AnewChanceHRT eller våran tillfälliga hemsida www.lucky.n.nu.

Vi tackar alla som vill vara med och bidra med en krona till hästarna!

Beskrivning

Var med och stöd räddningsverksamheten A new Chance så att fler hästar kan få en ny chans till ett bra liv! Ditt bidrag gör skillnad <3

 
200
kr
  0
av mål
insamlat
dagar kvar
 
share on facebook Personer har delat
Senaste gåvor
Visa alla
2
Jani Keisu
100 kr  
1
Anonym
100 kr  
Skicka till :

Hanna Berlin

×
 
I have coupon code
 
 
 
 
 
 
Jag vill inte att mitt namn ska visas offentligt
Genom att klicka på nästa godkänner du de Allmänna villkoren och kommer till nästa steg där du kan ge gåvan via ditt Paypalkonto eller ditt betal-/kreditkort.
×
 

Tack för ert stöd till insamlingen.se

 
Copyright 2014 Insamlingen. All rights reserved